Blog, Strana 3

Reference od Tomáše Arnolda, spolumajitele restaurace Pastař

S rodinou Lozano Červenka a jejich španělskými oleji pracujeme už od otevření naší restaurace, tedy ...

Cooking with Šůša – CONCHIGLIE S TUŇÁKEM, CIZRNOU A AVOKÁDEM

Pokud nemáte přes den moc času na přípravu oběda, můžete to vyřešit jako dnes já. K těstovinám nemus...

Skutečně zdravá škola

Nově jsme se stali partnery projektu Skutečně zdravá škola, protože nám sejde na tom, co naše děti j...

Cooking with Šůša – Pohanka s grilovanou zeleninou

Dnes jsem si pro vás připravila jednoduchý recept na pohanku s grilovanou zeleninou. Teď přes léto m...

Udělejte si k večeři letní bramborový salát s našimi kaparami! Recept pro nás připravila Kateřina Abtová ze skvělé restaurace Slowpec Restaurant.

Recept: 600g brambor typu grenaille nebo keřkovský rohlíček 200ml teplého masového vývaru 8 lžic oli...

Cooking with Šůša – Cizrnový humus

Kdo ještě nikdy nezkusil hummus, má co napravovat. Tahle zdravá pomazánka je skvělým zdrojem železa,...

Možná jste si všimli…

... že náš olivový olej odrůdy Picual nově najdete také ve speciálních regálech obchodního řetězce B...

Co jsou vůbec zač černé olivy?

Jde o zelené olivy, které se sbírají později. Zelená oliva nejprve dostává červený nádech, později ú...

Hotelu Augustine

S naším olivovým olejem se vaří také v krásném pražském hotelu Augustine. Šéfkuchař Marek Fichtner n...

Mimo olivového oleje a oliv prodáváme také sladké arrope…

..., které vzniká svařením hroznové šťávy. Poté je mošť hustý jako sirup a poslouží jako skvělý dopl...

Nahoru
30 položek celkem