Přihlášení k vašemu účtu

Nemůžete vyplnit toto pole
Nová registraceZapomenuté heslo
Pokračovat do košíku

Co potřebujete najít?

Doporučujeme

NásledujícíPředchozí
fiky Sušené fíky 500g 135 Kč
fíky 200g Sušené fíky 200g 69 Kč
Smažené mandle 100g Mandle smažené v olivovém oleji, 100g 65 Kč
olej Arbequina Arbequina 500ml - Extra panenský olivový olej 199 Kč
Zelené olivy bez pecky malé Zelené olivy bez pecky, 145g 75 Kč
Smažené mandle Mandle smažené v olivovém oleji, 200g 125 Kč
Zelené olivy s mandlí Zelené olivy plněné mandlí, 145g 99 Kč
olej Picual Picual 500ml - Extra panenský olivový olej 199 Kč
Barel 5l Arbequina 5l - Extra panenský olivový olej 1 699 Kč
Lozano Červenka
Hledat Přihlášení Nákupní košík Menu
  • O nás
  • O produktech
  • Blog
  • Reference
  • Kontakty
  • E-shop
Více

Blog

Domů / Blog / Je olivový olej vhodný na smažení a vaření nebo ho raději používat jen do salátů?

Kategorie

E-shop 
  • Zvýhodněná nabídka
  • Extra panenský olivový olej
  • Olivy a nakládaná zelenina
  • Tuňák, Ančovičky, Divoký losos
  • Mandle a pistácie
  • Jamón
  • Kosmetika z olivového oleje
  • Sušené ovoce
  • Ocet, vinný mošt
  • Dárková balení
  • Řepkoliva

Blog

Představujeme vám novinku:
29.11.2023

Čisté filety z andaluské makrely na...

Počasí nepřálo. Andalusie předvídá špatnou sklizeň
11.9.2023

Drželi jsme se dlouho, ale nakonec ...

Výsledky analýzy Státní zemědělské a potravinářské inspekce
15.8.2023

SZPI v minulých dnech vydala stanov...

Reference

Václav Frič, restaurace Na Pekárně

“Rád používám oba druhy oleje, Picu...

Jan Kracík, šéfkuchař restaurace Pot Au Feu

„Používáme jak Arbequinu, tak Picua...

Jaroslav Kozdělka, zástupce šéfkuchaře v karlínské restauraci Eska

„V Esce používáme filtrovaný olivov...

Facebook

Lozano Červenka

Je olivový olej vhodný na smažení a vaření nebo ho raději používat jen do salátů?

2.8.2018

Řada odborníků považuje olivový olej za jeden z nejzdravějších tuků, protože obsahuje zdraví prospěšné mastné kyseliny a silné a účinné antioxidanty. Přečtěte si tyto zajímavé informace o olivovém oleji.

  1. Proč je stabilita olivového oleje důležitá? 
  2. Olivový olej obsahuje velké množství mononenasycených tuků, které jsou za vysokých teplot stabilní
  3. Extra panenský olivový olej obsahuje hodně antioxidantů a vitamínu E, které pomáhají bojovat s oxidací
  4. Olivový olej je odolný vůči oxidačnímu poškození
  5. Olivový olej má středně vysokou hodnotu kouřového bodu
  6. Při vaření se ničí některé antioxidanty v olivovém oleji
  7. Měli byste používat olivový olej na vaření?

 https://cs.medlicker.com/1474-olivovy-olej-vareni

 

 

 

Předchozí článek Další článek

Kontakt

Kontakt
  • eshop@lozanocervenka.cz
  • +(420) 773 587 805
  • https://facebook.com/LozanoCervenka
  • LozanoCervenka
  • lozano_cervenka

Menu

  • O nás
  • O produktech
  • Reference
  • Blog
  • Prodejny
  • Obchodní podmínky
  • Podmínky ochrany osobních údajů
  • Informační sdělení k EET
  • F.A.Q.

Odebírat newsletter

Nevyplňujte toto pole:

Přijímáme online platby

Loga kreditních karet

  • Úprava a tvorba webu ABUCO ICT s.r.o.
icon_shipping
icon_cashback
icon_chat
icon_olivy2
icon_susene_plody
icon_ocet
icon_nakladana_zelenina
ShoptetVytvořil Shoptet Copyright 2023 Lozano Červenka. Všechna práva vyhrazena.