Přihlášení k vašemu účtu

Nemůžete vyplnit toto pole
Nová registraceZapomenuté heslo
Pokračovat do košíku

Co potřebujete najít?

Doporučujeme

NásledujícíPředchozí
fiky Sušené fíky 500g 135 Kč
Smažené mandle 100g Mandle smažené v olivovém oleji, 100g 65 Kč
olej Arbequina Arbequina 500ml - Extra panenský olivový olej 169 Kč
Smažené mandle Mandle smažené v olivovém oleji, 200g 125 Kč
Barel 5l Arbequina 5l - Extra panenský olivový olej 1 299 Kč
fíky 200g Sušené fíky 200g 67 Kč
Zelené olivy bez pecky malé Zelené olivy bez pecky, 145g 75 Kč
olej Picual Picual 500ml - Extra panenský olivový olej 169 Kč
Susena rajcata v oleji Sušená rajčata v olivovém oleji, 190g 99 Kč
Lozano Červenka
Hledat Přihlášení Nákupní košík Menu
  • O nás
  • O produktech
  • Blog
  • Reference
  • Kontakty
  • E-shop
Více

Blog

Domů / Blog / Je olivový olej vhodný na smažení a vaření nebo ho raději používat jen do salátů?

Kategorie

E-shop 
  • Extra panenský olivový olej
  • Olivy a nakládaná zelenina
  • Tuňák, Ančovičky, Divoký losos
  • Mandle a pistácie
  • Sušené ovoce
  • Sušená rajčata
  • Ocet, vinný mošt
  • Dárková balení
  • Tělové oleje
  • Řepkoliva
  • Zvýhodněná nabídka

Blog

NOVÝ OLEJ JE TU! A vy můžete čerstvou várku rovnou ochutnat.
24.1.2023

V půllitrov...

❗Náš olivový olej je extra panenský. Za jeho kvalitou si stojíme
29.11.2022

Možná jste kauzu zaznamenali – St...

Recept na gazpacho? Tady je! ????
4.10.2022

TRADIČNÍ ANDALUSKÉ GAZPACHO ...

Reference

Václav Frič, restaurace Na Pekárně

“Rád používám oba druhy oleje, Picu...

Jan Kracík, šéfkuchař restaurace Pot Au Feu

„Používáme jak Arbequinu, tak Picua...

Jaroslav Kozdělka, zástupce šéfkuchaře v karlínské restauraci Eska

„V Esce používáme filtrovaný olivov...

Facebook

Lozano Červenka

Je olivový olej vhodný na smažení a vaření nebo ho raději používat jen do salátů?

2.8.2018

Řada odborníků považuje olivový olej za jeden z nejzdravějších tuků, protože obsahuje zdraví prospěšné mastné kyseliny a silné a účinné antioxidanty. Přečtěte si tyto zajímavé informace o olivovém oleji.

  1. Proč je stabilita olivového oleje důležitá? 
  2. Olivový olej obsahuje velké množství mononenasycených tuků, které jsou za vysokých teplot stabilní
  3. Extra panenský olivový olej obsahuje hodně antioxidantů a vitamínu E, které pomáhají bojovat s oxidací
  4. Olivový olej je odolný vůči oxidačnímu poškození
  5. Olivový olej má středně vysokou hodnotu kouřového bodu
  6. Při vaření se ničí některé antioxidanty v olivovém oleji
  7. Měli byste používat olivový olej na vaření?

 https://cs.medlicker.com/1474-olivovy-olej-vareni

 

 

 

Předchozí článek Další článek

Kontakt

Kontakt
  • eshop@lozanocervenka.cz
  • +(420) 773 587 805
  • https://facebook.com/LozanoCervenka
  • LozanoCervenka
  • lozano_cervenka

Menu

  • O nás
  • O produktech
  • Reference
  • Blog
  • Prodejny
  • Obchodní podmínky
  • Podmínky ochrany osobních údajů
  • Informační sdělení k EET
  • F.A.Q.

Odebírat newsletter

Nevyplňujte toto pole:

Přijímáme online platby

Loga kreditních karet

  • Úprava a tvorba webu ABUCO ICT s.r.o.
icon_shipping
icon_cashback
icon_chat
icon_olivy2
icon_susene_plody
icon_ocet
icon_nakladana_zelenina
ShoptetVytvořil Shoptet Copyright 2023 Lozano Červenka. Všechna práva vyhrazena.