Blog

KOLOMBŮV DEN

V říjnu jsme se zúčasnili akce na španělské ambasádě, která má pro Španěle velký význam. Slavili tot...

Vaření pomáhá

Máme dobrou zprávu pro všechny, kdo rádi pomáhají a dobře se u toho baví. Stali jsme se součástí dob...

Jak se vyrábí olivový olej, ten kvalitní – Vitalia.cz

Co nevidět čeká Španěly sklizeň oliv, vezmou traktory nebo elektrické tyče a začnou sklepávat olivy ...

Pomůže zevnitř i zvenku. Co dokáže olivový olej v kosmetice?

Už jste to určitě slyšeli – nejmocnější čarodějkou je příroda. A platí to i v případě kosmetiky. Čím...

Olivové oleje Lozano Červenka vyrábí česko-španělská rodina ( článek od portálu Vitalia.cz )

Už hezkou řádku let vlastní olivové stromy v Andalusii. Nejdříve je jen pronajímali, ale dnes z těch...

Přinášíme vám referenci od mistra táborské gastronomie. :) Restauraci Goldie byste při návštěvě Tábora určitě neměli minout.

Martin Svátek, šéfkuchař restaurace Goldie, hotel Nautilus, Tábor „Líbí se mi, že je Lozano Červenk...

Olivový olej jako lék

Olivový olej jako lék: od zdravého srdce po skvělou imunitu Skvěle chutná, bezvadně si rozumí s tém...

Jak se pozná kvalitní olivový olej?

Nová sklizeň olivového oleje je tu, a tak vám přinášíme text, ve kterém se dozvíte, podle čeho se kv...

Olivový olej na smažení a vaření – proč ne?

Na farmářských trzích se nás často ptáte, jestli náš olivový olej můžete používat i na vaření a smaž...

Reference od Tomáše Arnolda, spolumajitele restaurace Pastař

S rodinou Lozano Červenka a jejich španělskými oleji pracujeme už od otevření naší restaurace, tedy ...

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 19