Jak chutná španělský venkov? Jako tohle tradiční a osvěžující jídlo! Ensalada campera – venkovský sa...
Blog
Mild, light nebo rafinovaný… Co přesně tato slova na etiketách znamenají? Udělejte si jasno, ať víte...
Olivový olej má v českých kuchyních své místo hlavně v salátech, dresincích nebo jen tak na chleba. ...
Šéfkuchař Láďa Vaníček z pražské restaurace Mlýnec si zakládá na sezónnosti, eleganci a hluboké...
Tohle jídlo dokáže provonět celý dům a vrátí vás do dětství. Jak na Carlosovo pečené kuře, které kom...
Některé recepty si španělské rodiny předávají po generace. Patří mezi ně i cizrnový guláš neboli pot...
Carpaccio je synonymem elegance na talíři. Tento jednoduchý, ale naprosto výrazný recept si zamiluje...
Olivový olej – zdánlivě jednoduchá surovina, ale při nákupu se můžete snadno ztratit. Cena ne vždy o...
Když se řekne extra panenský olivový olej, většině lidí se vybaví jeho jemná ovocná chuť, štiplavý z...
Carlos si zamiloval tradiční recept, kde se krásně doplňuje treska, cizrna, olivový olej a špenát. I...
Zkuste osvěžující salát, který spojuje krémovou jemnost avokáda, sladkost pomeranče a slaně-zemitou ...
Postavili jsme se před filmové kamery. Poznejte náš příběh v režii Škody! Olivová firma, olivová Šk...