Kateřina Abtová, spolumajitelka a šéfkuchařka restaurace Slowpec

„Když jsme před více než třemi lety otvírali naši restauraci Slowpec, věděli jsme, že chceme vařit jen z nejlepších surovin s jasným původem. Může to znít jako klišé, ale v našem případě si skutečně veškeré suroviny vybírám osobně, nemám problém zajet o pár desítek kilometrů dál pro kvalitní maso nebo čerstvé ryby. Když jsem narazila na olivový olej z Andalusie od rodiny Lozano-Červenka, byla jsem nadšená. Jednodruhový olivový olej z rodinné farmy je plný chuti. Jemnější Arbequina i plnější Piqual. Olivový olej Lozano-Červenka používáme v naší kuchyni již více než dva roky ve studené i teplé kuchyni a vždy k plné spokojenosti. Nikdy nechybí v našich salátech, na rybách, steacích, pomyslnou třešničkou na dortech je u mnoha polévek.“

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení