Kateřina Abtová, spolumajitelka a šéfkuchařka restaurace Slowpec

„Když jsme před více než třemi lety otvírali naši restauraci Slowpec, věděli jsme, že chceme vařit jen z nejlepších surovin s jasným původem. Může to znít jako klišé, ale v našem případě si skutečně veškeré suroviny vybírám osobně, nemám problém zajet o pár desítek kilometrů dál pro kvalitní maso nebo čerstvé ryby. Když jsem narazila na olivový olej z Andalusie od rodiny Lozano-Červenka, byla jsem nadšená. Jednodruhový olivový olej z rodinné farmy je plný chuti. Jemnější Arbequina i plnější Piqual. Olivový olej Lozano-Červenka používáme v naší kuchyni již více než dva roky ve studené i teplé kuchyni a vždy k plné spokojenosti. Nikdy nechybí v našich salátech, na rybách, steacích, pomyslnou třešničkou na dortech je u mnoha polévek.“