Cooking with Šůša – CONCHIGLIE S TUŇÁKEM, CIZRNOU A AVOKÁDEM

Pokud nemáte přes den moc času na přípravu oběda, můžete to vyřešit jako dnes já. K těstovinám nemusíte nutně podávat vždy jen omáčku. Jde to i bez ní a navíc si i skvěle pochutnáte. Doma mám vždy po ruce zásobu tuňáka a proto byl pro dnešní oběd jasnou volbou. Pak stačí jen přidat Vaše oblíbené ingredience, pár kapek olivového oleje a dobrota je na světě. Budeme potřebovat (na 2 porce): conchiglie (nebo jakékoliv jiné těstoviny) 200 g tuňáka ve vlastní šťávě cizrna 1/2 avokáda extra panenský olivový olej Lozano Červenka citronová šťáva hrubozrnná mořská sůl Postup: Těstoviny uvaříme dle návodu. Vmícháme k nim tuňáka, cizrnu a nakrájené kostičky avokáda. Vše zakápneme citronovou šťávou, olivovým olejem a ochutíme hrubozrnnou solí.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení